Бизнес-Новости-Торговля-Инвестиции (можно читать через VPN)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Потребую гроші терміново. Де взяти?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт усім! Ніколи б не подумав, що опинюся в такій ситуації, але потребую гроші терміново. Зарплата через два тижні, а зараз треба оплатити лікування. У банку сказали, що рішення щодо кредиту буде через кілька днів, а мені потрібні кошти просто зараз. Порадьте, що можна зробити?

2

Я сама нещодавно зіткнулася з подібною проблемою. Якщо терміново потрібні гроші, можна звернутися до мікрофінансових організацій. У них заявка подається онлайн, і рішення приймають дуже швидко. Це справді виручає, коли часу мало.

3

Дякую за відповідь. Справді, непогана ідея щодо мікрофінансових організацій. Але куди краще звернутися? Та як вибрати таку мікрофінансову організацію, щоб не було потім ще більших проблем?

4

Якщо час обмежений і треба діяти швидко - раджу тобі розглянути МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це нова організація, мабуть тому й кредитні умови у них дуже хороші. Чим вона хороша? Перш за все, швидкість. Ти заповнюєш заявку онлайн — ніяких черг і зайвих паперів. Умови прості та зрозумілі, а гроші на карті з’являються вже через 10–15 хвилин. Якщо ти новий клієнт, то можеш скористатися кредитом - під 0,01 відсоток.
У мене була ситуація два місяці тому: потрібно було закрити терміновий рахунок, а грошей не вистачало. Банки не допомогли, а друзі теж були без грошей. Тоді я звернувся до цієї організації.

Отредактировано Lilit (Среда, 25 декабря, 2024г. 13:02:55)