Привіт усім! Ніколи б не подумав, що опинюся в такій ситуації, але потребую гроші терміново. Зарплата через два тижні, а зараз треба оплатити лікування. У банку сказали, що рішення щодо кредиту буде через кілька днів, а мені потрібні кошти просто зараз. Порадьте, що можна зробити?
Потребую гроші терміново. Де взяти?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Среда, 25 декабря, 2024г. 09:52:53
Я сама нещодавно зіткнулася з подібною проблемою. Якщо терміново потрібні гроші, можна звернутися до мікрофінансових організацій. У них заявка подається онлайн, і рішення приймають дуже швидко. Це справді виручає, коли часу мало.
Поделиться3Среда, 25 декабря, 2024г. 12:45:36
Дякую за відповідь. Справді, непогана ідея щодо мікрофінансових організацій. Але куди краще звернутися? Та як вибрати таку мікрофінансову організацію, щоб не було потім ще більших проблем?
Поделиться4Среда, 25 декабря, 2024г. 13:02:14
Якщо час обмежений і треба діяти швидко - раджу тобі розглянути МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це нова організація, мабуть тому й кредитні умови у них дуже хороші. Чим вона хороша? Перш за все, швидкість. Ти заповнюєш заявку онлайн — ніяких черг і зайвих паперів. Умови прості та зрозумілі, а гроші на карті з’являються вже через 10–15 хвилин. Якщо ти новий клієнт, то можеш скористатися кредитом - під 0,01 відсоток.
У мене була ситуація два місяці тому: потрібно було закрити терміновий рахунок, а грошей не вистачало. Банки не допомогли, а друзі теж були без грошей. Тоді я звернувся до цієї організації.
Отредактировано Lilit (Среда, 25 декабря, 2024г. 13:02:55)